paulenka91
Fanka BB :)
Mi się wydaje te że gardlu coś dolega mimo że nie boli [emoji6]myślę że przejdzie.milego dnia[emoji6]Witam wszystkie w piękny słoneczny poraneku mnie od wczoraj katar i ból gardła mam nadzieję że przejdzie, życzę miłego dnia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się wydaje te że gardlu coś dolega mimo że nie boli [emoji6]myślę że przejdzie.milego dnia[emoji6]Witam wszystkie w piękny słoneczny poraneku mnie od wczoraj katar i ból gardła mam nadzieję że przejdzie, życzę miłego dnia
![]()
Bidulek, u nas z kolei teraz meczymy sie z powiekszonym trzecim migdalem.Teraz jest ok jeśli chodzi o jedzenie. Jedynie nam dokucza częste zapalenie krtani![]()
Przeszukalam cale babyboom i nie znalazlam [emoji17]A znalazłaś taki dział jak fora zamknięte ?[emoji846]
Ty jesteś z tych "nowych "dziewczyn ?[emoji6]Jak tak to musisz jeszcze z tydzień poczekać ,reqiem pisała że musi zebrać nową grupę dziewczyn i dopiero napiszę do administratorki[emoji5]Przeszukalam cale babyboom i nie znalazlam [emoji17]
Aaaa, to musze w takim razie troche poczekacTy jesteś z tych "nowych "dziewczyn ?[emoji6]Jak tak to musisz jeszcze z tydzień poczekać ,reqiem pisała że musi zebrać nową grupę dziewczyn i dopiero napiszę do administratorki[emoji5]
Dziewczyny, chyba czym sie sie zatrulam. Od wczoraj mam biegunke, jest mi niedobrze i mam dziwne uczucie w zoladku. Moj maz ma takie same objawy. Czy to moze zaszkodzic dziecku? :/
Dziekuje, pije bardzo duzoOstatnio mama ginekolog się wypowiadała- pic dużo można nawet nie jesc cały dzień nic się dziecku nie stanie a jak zaczniesz zwracać wodę wtedy szpital żeby uzupełnić elektrolity.
Dziekuje, pije bardzo duzo![]()