Jedna dziewczyna z którą byłam na wątku lipcówek chyba tam rodziła, z tego co pamiętam było wszystko ok. Ale tam chyba są kryteria przyjęcia, zdrowe ciąże, donoszone, bez komplikacji itp. Musisz sobie na stronie zobaczyć.Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow![]()
reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
Ojej jak podobnie
Wiek ten sam, termin porodu też, ma być chłopczyk i w domu synek [emoji28] tylko rejony nie te same
Wiek ten sam, termin porodu też, ma być chłopczyk i w domu synek [emoji28] tylko rejony nie te same
Mam 27 lat, rocznik 1991. Ostatnia miesiączka 31.03 termin 5 stycznia. Ma być chłopczyk. W domu juz mam synka. Następna wizyta 5.09. Wcześniej polowkowe 22.08. nie wiem co jeszcze podać
Duży już- 6lat skończy we wrześniuEkstra a Synek w jakim wieku?
magda.lena91
Mój 2 latka, też we wrześniuDuży już- 6lat skończy we wrześniu![]()
alla31
Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itdDziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow![]()
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
sweetdream09
Dziekuje dziewczyny za opinieJa się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
sweetdream09
alla31
O żelaznej też ciągle myślę ,ale za każdym razem się wycofywałam z powodu że non stop stamtąd odsyłali kiedyś ..nie mam lekarza z tamtad ani żadnych powiązan [emoji6] jedynie można spróbować " walić w ciemno ". O Imid już dawno nie słyszałam ,żadnych opinii.Czy któraś z tutejszych Warszawianek planuje rodzić na Żelaznej lub IMID?
reklama
ziel-ona
Pięknie wygląda. Smacznego!Maz spelnil moja zachcianke [emoji847]Troche pozna kolacja [emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 888269