asiaxkk
Fanka BB :)
Ooo, do Ł.L. chodzę na usg [emoji1] mój to M.W, ale to kumple z tego co wiem. Ale fajnie! Widzę, że masz podobny termin, może się spotkamy na porodówce!![]()
Rośnie!
![]()
O możliwe
Wiesz już już jaka płeć??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo, do Ł.L. chodzę na usg [emoji1] mój to M.W, ale to kumple z tego co wiem. Ale fajnie! Widzę, że masz podobny termin, może się spotkamy na porodówce!![]()
Rośnie!
![]()
Ja chętnie się spotkam na pogaduchy i wymianę doświadczeń.Skoro mamy tyle warszawskich mam, to możemy nawet wcześniej się spotkać na kawkę czy smoothie![]()
Spokojnie, zawsze gdzieś tam trafimy. Ja chciałam Żelazną, bo tam nie nacinają z automatu... podobno. Najwyżej sobie pojeżdżę w stresie po Warszawie... i okolicy, a co tam. Finał musi być niezapomniany i polska służba zdrowia to pewnie zagwarantuje.Zmartwilam sie droche, bede miala niezly dylemat gdzie jechac i ktory szpital wybrac. Tym bardziej, ze jeszcze bede musiala zostawic synka u tesciow, wiec troche jezdzenia bedzie. Nie wiedzialam, ze az taki problem jest z miejscami. Synka rodzilam w rodzinnych stronach i mialam szczescie, ze bylam jedyna rodzaca tej nocyDzien wczesniej ponoc mieli apogeum. W Wolominie az takiego nawalu chyba nie ma zazwyczaj, wiec moze jednak tam. Jeszcze troche czasu zostalo a ja juz dumam. Ja mieszkam pod Warszawa, w strone Wolomina. Fajnie, ze tak duzo nas z tej okolicy
Moze spotkamy sie na porodowce [emoji6][emoji6]
Na KrasińskiegoO możliweWizyty masz na Krasińskiego czy w innym gabinecie?
Wiesz już już jaka płeć??
Można.Dziewczynki na gardło tantum Verde w spreju z tego co pamiętam mozna/?
Jasne, też myślę, że najlepiej dopiero po wakacjach, wrzesień październik możeJa chętnie się spotkam na pogaduchy i wymianę doświadczeń.Tylko może już po tych upałach, bo średnio je znoszę.
Na Krasińskiegopłci jeszcze nie znam, bobas nie współpracował dotychczas Można.Jasne, też myślę, że najlepiej dopiero po wakacjach, wrzesień październik może
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
Czy któraś z tutejszych Warszawianek planuje rodzić na Żelaznej lub IMID?
Ja bardzo chętnie , może jakiś wątek utworzymy oddzielny o tych szpitalach,żeby tu.nie zaśmiecać? Bo to rzeczywiście temat rzeka .Skoro mamy tyle warszawskich mam, to możemy nawet wcześniej się spotkać na kawkę czy smoothie![]()
Tez myślę nad żelazną [emoji6]koleżanka w kwietniu rodziła i mówi że zadowolona... W grę wchodzi jeszcze Wołomin bo tam moja gin pracuje, i o Madalińskiego jeszcze słyszałam że spoko [emoji5]Ja mysle nad żelazna![]()
No to myślimy o tym samym ..a Madalińskiego podobno super ,moja przyjaciółka rodziła 2 tygodnie temu już 3 raz tam .Tez myślę nad żelazną [emoji6]koleżanka w kwietniu rodziła i mówi że zadowolona... W grę wchodzi jeszcze Wołomin bo tam moja gin pracuje, i o Madalińskiego jeszcze słyszałam że spoko [emoji5]