Seite
Fanka BB :)
No to dopisz mnie. Zuzanna z mazowieckiego, będzie dziewczynka. Mam już 3 córki. Termin z OM 6.01, z usg 12.01.Link do: Styczniówki 2019r.
Dziewczyny jeszcze ktoś coś do dopisania?
Mamy na tą chwilę 16/16 dziewczynek i chłopaków![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to dopisz mnie. Zuzanna z mazowieckiego, będzie dziewczynka. Mam już 3 córki. Termin z OM 6.01, z usg 12.01.Link do: Styczniówki 2019r.
Jeszcze wiek i om [emoji4]No to dopisz mnie. Zuzanna z mazowieckiego, będzie dziewczynka. Mam już 3 córki. Termin z OM 6.01, z usg 12.01.
Dopiszesz też mnie? Kinga, 26lat, województwo podkarpackie, OM 26.03., termin porodu 5.01., prawdopodobnie dziewczynkaLink do: Styczniówki 2019r.
26 lat, om 5.04Jeszcze wiek i om [emoji4]
Link do: Styczniówki 2019r.
Ja też chcę do zamkniętegoUWAGA UWAGA!
Pod tym postem czekam na zgłoszenia osób, które są chętne na wpisanie do wątku zamkniętego!
Przypominam, że przyjmujemy tylko AKTYWNE osoby! Buszujące w krzakach niestety nie, taka wola resztyWątek zamknięty stworzony po to by swobodnie rozmawiać na wszystkie tematy bez uczucia, że ktoś "obcy" czyta nasze żale na temat swoich macic, pochw albo np problemów małżeńskich
Do jutra czekam na listę osób![]()