kasia.87
Fanka BB :)
Dzis polowa 18 tygodnia wchodze na wage, a tam na plusie 1.9 kg az sie zaczelam zastanawiac,czy nie za szybko przybieram [emoji5]
Ja jestem na początku 18 tygodnia i przytyłam ok 2 kg i zastanowiłam się czy nie za mało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzis polowa 18 tygodnia wchodze na wage, a tam na plusie 1.9 kg az sie zaczelam zastanawiac,czy nie za szybko przybieram [emoji5]
Czemu az w Krakowie? I w którym szpitalu?Zamierzam w Krakowie,ale czy to się uda to sama nie wiem![]()
Serio? 19tc +10kg...Dzis polowa 18 tygodnia wchodze na wage, a tam na plusie 1.9 kg az sie zaczelam zastanawiac,czy nie za szybko przybieram [emoji5]
No ja 150cm mam, wiec różnica spora@Inka91 46 kg? jej to nie należysz do wielkoludów, ja mam 180 cm wiec waga startowa tez wyższa sporo![]()
a jak szyjka u Ciebie? poprawiło się po lekach?
No ja i tak nie chodze bo mój mąż mojego wzrostu, ale kiedyś chodziłam [emoji16] moja przyjaciółka tez taka wysoka i jak ubierałysmy szpile i szłysmy na impreze to królowe parkietu hehe [emoji16] raz miałam wysokiego faceta i byłam z nim na weselu w szpilach i to bylo najlepsze wesele na jakim byłam, czułam sie swietnie i super sie tanczyło [emoji16] ale za dziecka miałam kompleksy bo wyzywali mnie od żyrafy...180 cm nie jest złejedyny minus, ze nigdy nie nauczylam sie chodzic na szpilkach
@Misza95 no widzisz każdy jest inny, może miałaś niedowagę na starcie?![]()
Ja przytyłam 4 kg [emoji21] też mam sporą nadwagę ale jak staram się jest mniej to od razu mam dużo ciał ketonowych w moczu. I tak jem mniej niż zalecił dietetyczkaA mi sie zaczął 19 tc i do tej pory tylko schudłam aż 0,5kg[emoji5] myślę, że wynika to z tego, że mam nadwagę i w sumie sama strasznie boje sie przytyć. Mam tylko nadzieję, że dzidziuś mimo to bedzie miał apetyt [emoji5]
WowSerio? 19tc +10kg...