sweetdream09
Fanka BB :)
Ja czekalam krotko, ok. 4 dni a myslalam, ze bedzie ok. tygodniahej dziewczynysłuchajcie a ile się czeka na wynik posiewa z szyjki ?? kiedyś robiłam ale już cholercia nie pamiętam. ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekalam krotko, ok. 4 dni a myslalam, ze bedzie ok. tygodniahej dziewczynysłuchajcie a ile się czeka na wynik posiewa z szyjki ?? kiedyś robiłam ale już cholercia nie pamiętam. ..
Ja czekałam coś ponad tydzień, pewnie to zależy od laboratorium [emoji6]hej dziewczynysłuchajcie a ile się czeka na wynik posiewa z szyjki ?? kiedyś robiłam ale już cholercia nie pamiętam. ..
Ja pytałam lekarza i zezwolił, pije dość często takie piwko.Zmienię temat i zapytam co sądzicie o piciu piwa bezalkoholowego w ciąży ? Oczywiście chodzi o takie 0% a nie 2% znalazłam takie i się zastanawiam w końcu to chyba jak lemoniada![]()
Cześć dziewczynki, ja tylko tak krótko bo nadal na wyjeździe , Enterococcuf faecalis może to być albo zanieczyszczenie przy pobraniu flora bakteryjną z okolic pupy albo może powodować zakażenie układu moczowego jeśli wyszedł w posiewie moczu, po objawach i ewentualnym badaniu ogólnym moczu Lekarz może włączyć leczenie. Na szczęście przy tym gatunku spokojnie są leki bezpieczne w pełni w ciąży. Nie można mylić go z innym paciorkowcem Streptococcus agalactiae-to ten gatunek będziemy sprawdzać czy mamy w wymazie z pochwy i dobytku w okresie 35-37 tydzień ciąży bo jego nosicielstwo może być groźne dla dzidziusia w późniejszym czasie i jak będzie dodatni to dostaniemy dawkę antybiotyku w trakcie porodu, wcześniej się nie leczy. Tak z tym niedzielnie wyskoczyłam bo temat z mojej dziedziny![]()
Antybiotyk powinien pomoc. Mialas robiony anrybiogram? Ja walczylam teraz z E. Coli. Mialam globulki robione zgodnie z antybiogramem
Jeszcze nie mialam kontrolnego posiewu, ale czuje ze juz jest ok. Wazne, by przed porodem sie pozbyc a jeszcze troche czasu masz![]()
Hej długo mnie tutaj nie było praca ogromny remont w domu który przyciągnie się najprawdopodobniej do listopada... mam już go dość haha powiedzcie mi czy ból brzucha przy dzwiganiu skrzynek z piwem albo mięsem to powód do l4 ? Do tego pojawił mi sie okropny zylak za kolanem i przy długim staniu za lada bolą mnie biodra do tego stopnia ze nie moge zrobić kroku ani podnieść nogi... Jutro mam wizytę i nie wiem czy to już są wystarczające powody moja pani doktor nie lubi wystawiać l4, choć szefowa wygania mnie na chorobowe to przecież nie od niej zależy czy pójde..
Śliczny [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Witajcie
Obiecałam, więc zrobiłam fotkę
Jeśli chodzi o wagę to się zdziwiłam, bo przytyłam tylko 1 kg przez 10 dni wakacyjnego obrzarstwa[emoji4] Zobacz załącznik 889595