Kokoszka356
Fanka BB :)
Śliczny masz domek [emoji4]Witajcie
Obiecałam, więc zrobiłam fotkę
Jeśli chodzi o wagę to się zdziwiłam, bo przytyłam tylko 1 kg przez 10 dni wakacyjnego obrzarstwa[emoji4] Zobacz załącznik 889595
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczny masz domek [emoji4]Witajcie
Obiecałam, więc zrobiłam fotkę
Jeśli chodzi o wagę to się zdziwiłam, bo przytyłam tylko 1 kg przez 10 dni wakacyjnego obrzarstwa[emoji4] Zobacz załącznik 889595
Ja pytałam lekarza i zezwolił, pije dość często takie piwko.
CześćJa rownież. Tym bardziej, że schłodzone w te upały są niezastąpione.
Cześć [emoji4] U mnie takie stało 2 tygodnie w lodówce i czekało aż mi cukier spadnie na tyle żebym się z pomiaru diabetologowi nie musiała tłumaczyć [emoji4] i w dniu w którym się doczekałam uprzedził mnie mąż ;( eh...
Bleee mi ona strasznie nie smakuje, dla mnie tylko ten haineken zero może istnieć i ewentualnie warka mięta-jabłko.Ja ostatnio kupiłam Łomże 0%. Smakuje jak normalne piwo. Chciałam jakąś odmianę, bo już mi się znudziły te słodkie radlery..![]()
W czwartek mam polówkowe, jak mi potwierdzi dziewczynkę to przejrze po chlopcach i możemy pokombinowacDzisiaj miałam - mam roboczy dzień. Zrobiłam powakacyjne pranie 4 pralki poskładałam i poprasowałam.
Oprócz tego jak mąż odnosił na strych walizy kazałam mu znieść wszystkie ubranka po Mai hmm już raczej siusiak dzidziolowi nie zniknie więc postanowiłam, że zrobię fotki ubranek - mam całą wyprawkę dla dziewczynki (więlszość markowe rzeczy) może którejś dziewczynkowej mamusi się coś spodoba to chętni za grosze oddam [emoji5] chyba, że jakaś zamianka na chłopięce to też chętnie
Wysyłam fotki na początku są malutkie ubranka kolejno aż do 104ostatnie zdjęciaZobacz załącznik 889596Zobacz załącznik 889597Zobacz załącznik 889598Zobacz załącznik 889599Zobacz załącznik 889600Zobacz załącznik 889601Zobacz załącznik 889602Zobacz załącznik 889603Zobacz załącznik 889604Zobacz załącznik 889605Zobacz załącznik 889607Zobacz załącznik 889608Zobacz załącznik 889609Zobacz załącznik 889610Zobacz załącznik 889611Zobacz załącznik 889612Zobacz załącznik 889613