@kropka4x4 wiesz, mam sporą torbiel na tarczycy, ostatnio na wizycie dostałam przykaz, że jak tylko zajde w ciążę, to mam się zgłosić pilnie. Wtedy bylam prywatnie, ale wolalabym jednak przerzucić sie na fundusz, bo nie wydole 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to skierowanie od internisty albo od gina ( jeśli na NFZ) i endo musi Cię przyjąć@kropka4x4 wiesz, mam sporą torbiel na tarczycy, ostatnio na wizycie dostałam przykaz, że jak tylko zajde w ciążę, to mam się zgłosić pilnie. Wtedy bylam prywatnie, ale wolalabym jednak przerzucić sie na fundusz, bo nie wydole![]()
Ech to tylko teraz tyle na NFZ przysługuje ? Ja pamiętam że kiedyś na NFZ to miałam to wszystko co ty prywatnie..widzę że ten fundusz to już schodzi totalnie na psy ..Ja idę w środę prywatnie a w piątek na NFZ ciekawa jestem . .
Tak, pewnie macica się rozciąga , ja w pierwszych dniach też miałam różne dziwne bóle ,kłucie ,ciąganie , teraz już przeszły póki co, ale podobno mam już sporą macicę więc wiadomo od czego to było [emoji6]Boli mnie podbrzusze po prawej stronie, taki klujacy ból- to normalne? Do tej pory bolało tylko jak na okres...
Ja też nienawidzę ,mnie tylko ciąża do tego zmusza ,a tak to staram się trzymać jak najdalej [emoji4] tylko jak sytuacja tego wymagaSzczerze mówiąc,jestem przerazona tymi wszystkimi wycieczkami na badania, wizyty, znowu badania. Nie lubię chodzić po lekarzach
Ja mam córeczkę 6 lat kwietniowaDziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne![]()
DziękiTak, pewnie macica się rozciąga , ja w pierwszych dniach też miałam różne dziwne bóle ,kłucie ,ciąganie , teraz już przeszły póki co, ale podobno mam już sporą macicę więc wiadomo od czego to było [emoji6]
Ja mam córeczkę 6 lat kwietniowa
Ale nie martw się to samo przychodzi
Też schizowałam przed pierwszym porodem okazało się, że nie potrzebnie. Zobaczysz będzie ok [emoji846]
Boli mnie podbrzusze po prawej stronie, taki klujacy ból- to normalne? Do tej pory bolało tylko jak na okres...