reklama

Halo halo styczen 2019

@kropka4x4 wiesz, mam sporą torbiel na tarczycy, ostatnio na wizycie dostałam przykaz, że jak tylko zajde w ciążę, to mam się zgłosić pilnie. Wtedy bylam prywatnie, ale wolalabym jednak przerzucić sie na fundusz, bo nie wydole :)

reklama
Szczerze mówiąc,jestem przerazona tymi wszystkimi wycieczkami na badania, wizyty, znowu badania. Nie lubię chodzić po lekarzach

Ech to tylko teraz tyle na NFZ przysługuje ? Ja pamiętam że kiedyś na NFZ to miałam to wszystko co ty prywatnie..widzę że ten fundusz to już schodzi totalnie na psy ..Ja idę w środę prywatnie a w piątek na NFZ ciekawa jestem . .

Ja też 2 lata temu wszystko to miałam na nfz, dziwne. Może zależy od lekarza.

Boli mnie podbrzusze po prawej stronie, taki klujacy ból- to normalne? Do tej pory bolało tylko jak na okres...
Tak, pewnie macica się rozciąga , ja w pierwszych dniach też miałam różne dziwne bóle ,kłucie ,ciąganie , teraz już przeszły póki co, ale podobno mam już sporą macicę więc wiadomo od czego to było [emoji6]

Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D
Ja mam córeczkę 6 lat kwietniowa
Ale nie martw się to samo przychodzi
Też schizowałam przed pierwszym porodem okazało się, że nie potrzebnie. Zobaczysz będzie ok [emoji846]

Tak, pewnie macica się rozciąga , ja w pierwszych dniach też miałam różne dziwne bóle ,kłucie ,ciąganie , teraz już przeszły póki co, ale podobno mam już sporą macicę więc wiadomo od czego to było [emoji6]
Dzięki :) dla mnie to wszystko jest nowe, nic nikomu jeszcze nie mowilam, bo za wcześnie, więc nawet nie mam kogo zapytac :)
Ja mam córeczkę 6 lat kwietniowa
Ale nie martw się to samo przychodzi
Też schizowałam przed pierwszym porodem okazało się, że nie potrzebnie. Zobaczysz będzie ok [emoji846]

No licze na to, ze mi natura nie poskapi insktynktu w odpowiednim czasie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry