justys0702
Fanka BB :)
Sa specjalne leki dla kobiet w ciszy. O ile dobrze pamietam to sie nazywaja p r e n a l e n. Chyba, ze cos mi sie z nazwa pomylilo[emoji3]Dziewczyny co można na ból gardła teraz??
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sa specjalne leki dla kobiet w ciszy. O ile dobrze pamietam to sie nazywaja p r e n a l e n. Chyba, ze cos mi sie z nazwa pomylilo[emoji3]Dziewczyny co można na ból gardła teraz??
P r e n a l e n jest do ssania i chyba spray do gardła też mają.Dziewczyny co można na ból gardła teraz??
P r e n a l e n jest do ssania i chyba spray do gardła też mają.
Jak lubisz to też mleko z miodem ja np nie lubię mleka tak bezpośrednio pićNo tego w Holandii nie dostanę będę się ratować czymś innym.
Jak lubisz to też mleko z miodem ja np nie lubię mleka tak bezpośrednio pić
Ja też jedynie toleruje mleko do kawy[emoji3]nawet z płatkami nie jadamJa w ogóle nie lubię mleka. Jak byłam mała i mama szła z butelka to ja już prawie wymiotowałam. Także ja od samego początku mleka nie piłam
Ja też jedynie toleruje mleko do kawy[emoji3]nawet z płatkami nie jadam
Spray do gardła np Tantum Verde lub coś w tym stylu , płukanie woda z solą lub z soda .No tego w Holandii nie dostanę będę się ratować czymś innym.
Spray do gardła np Tantum Verde lub coś w tym stylu , płukanie woda z solą lub z soda .