Daleko, ale czego nie zrobimy dla naszych pociechJa jeżdżę prywatnie 130 km do ginekologa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daleko, ale czego nie zrobimy dla naszych pociechJa jeżdżę prywatnie 130 km do ginekologa.
Daleko, ale czego nie zrobimy dla naszych pociechCleopatra_83 pewnie już na badaniu bo jest po 16:20
Siostra była w Diagenie w grudniu i płaciła 290 zł ale nie dostała płyty tylko jeden dokument z pomiarami i tylko to przemawia mi na minus. Druga sprawa ze w Darmedzie 200 zł wołają a dodatkowo dostaje się płytę fajna pamiątka bo czasem oglądamy i pokazujemy synkowiJa ide do Diagenu,ale Darmed tez jest ok. Mysle,ze sa na rowni![]()
Dziewczyny ze Szczecina a gdzie planujecie połówkowe bo mi wszyscy polecają na Wojciecha Diagen a 6 lat temu byliśmy obok na Bogurodzicy w Darmedzie i ogólnie byłam bardzo zadowolona dostałam płytę z nagraniem i dokumenty z badania takie wydrukowane i tam też się wstępnie umówiliśmy.
Dziewczyny ze Szczecina a gdzie planujecie połówkowe bo mi wszyscy polecają na Wojciecha Diagen a 6 lat temu byliśmy obok na Bogurodzicy w Darmedzie i ogólnie byłam bardzo zadowolona dostałam płytę z nagraniem i dokumenty z badania takie wydrukowane i tam też się wstępnie umówiliśmy.
Gratulacje [emoji7][emoji7]Hej dziewczyny [emoji2] dawno tu nie zaglądałam. [emoji6] Jestem po dzisiejszej wizycie. I jest na 100% dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] niunia zdrowa, waży już 369g [emoji7] tylko zdjęcia nie mam bo się dupką odwróciła [emoji23]