paulenka91
Fanka BB :)
A jak dzidzi? Leż i odpoczywaj!!Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak dzidzi? Leż i odpoczywaj!!Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Współczuję, nie stresuj się leż jak najwięcej i odpoczywaj [emoji8]Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Link do: Styczniówki 2019r.
Dziewczyny co poznały niedawno płeć - przypomnicie mi to wpisze [emoji4]
Ciekawa jestem jak aktualnie wygląda statystyka [emoji16]
GratulacjeHej dziewczyny [emoji2] dawno tu nie zaglądałam. [emoji6] Jestem po dzisiejszej wizycie. I jest na 100% dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] niunia zdrowa, waży już 369g [emoji7] tylko zdjęcia nie mam bo się dupką odwróciła [emoji23]
Ja też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Dziewczyny ze Szczecina a gdzie planujecie połówkowe bo mi wszyscy polecają na Wojciecha Diagen a 6 lat temu byliśmy obok na Bogurodzicy w Darmedzie i ogólnie byłam bardzo zadowolona dostałam płytę z nagraniem i dokumenty z badania takie wydrukowane i tam też się wstępnie umówiliśmy.
Hej dziewczyny [emoji2] dawno tu nie zaglądałam. [emoji6] Jestem po dzisiejszej wizycie. I jest na 100% dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] niunia zdrowa, waży już 369g [emoji7] tylko zdjęcia nie mam bo się dupką odwróciła [emoji23]
Biorę prenatal duo i nic poza tym.Kokoszka356, a bierzesz jakieś witaminy w ciąży?
Odpoczywaj i leż ile się da wiem po sobie że to ciężko ale jak trzeba to trzeba ja juz 2 razy leżałam w szpitalu bo robią mi się krwaki i po każdym razie mówią żeby dużo leżeć nie dźwigać i biorę 3x dziennie duphaston od 6 tygodnia ciąży. Będzie wszystko dobrze zobaczysz teraz 2 tygodnie odpoczywaj jak na wakacjach i poproś o pomoc w domu w gotowaniu żebyś nie musiała stać przy garach i trzymam mocno kciukiJa też już po wizycie. Niestety muszę wrócić do leżenia, bo niestety szyjka zrobiła się pulchna. Jak nie będzie poprawy za 2 tyg. to czeka mnie pessar [emoji20]
Mi moja ginekolog oprócz tych witamin co ty bierzesz kazała całą ciążę brać kwas foliowy bo w tych witaminach jest go za mało. Tak mi tłumaczyła. Czy któraś z was też go cały czas przyjmuje????Biorę prenatal duo i nic poza tym.