Mogą być dobre od razu i szybko wyrośnie, ale chyba większy jak 62 się nie urodzi [emoji3]Mam 175 cm a narzeczony 198 będzie ciężko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mogą być dobre od razu i szybko wyrośnie, ale chyba większy jak 62 się nie urodzi [emoji3]Mam 175 cm a narzeczony 198 będzie ciężko![]()
Trzymam mocno kciuki [emoji8]Hej laseczki wiec wylądowałam w szpitalu 19 tc i otwarta szyjka macicy pobrali posiew czekam na wyniki do 6 dni i zakładają pessar Boże oby tylko utrzymać. Powodzenia dla was wszytkich
Mam dwie szuflady na 62;DMogą być dobre od razu i szybko wyrośnie, ale chyba większy jak 62 się nie urodzi [emoji3]
Na początek polecam body kopertowe czyli takie zapinane na całej długości, do tego polspiochy lub pajac rozpinany też na całej długości, najlepiej do konca obu nogawek. Jest duzo latwiej, bo przynajmniej ja na początku bardzo się bałam że uszkode maluszków główkę, a mój ślubny w ogóle odmówił zakladania i zdejmowania innych ubrań.Co do ubranek. Widzialam, że w HM sa takie zestawy 6 szt. Wychodzi po 10 zl. Myślalam żeby kupic to w grudniu na wyprzedaży. Nie wiem tylko jak z jakością (stacjonarnie te ich sklepy cuchną) i nie wiem jaki rodzaj i zapięcie sprawdzi się do szpitala dla noworodka. Jakie polecacie?