• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę :) jeśli by tylko finanse pozwolily i zdrowie, to mogłabym miec i z siodemke :D ale tak realnie patrzac, to chciałabym trójkę :)
Ja mam tylko jednego brata, długo marzyłam, by rodzice postarali sie o więcej, no ale niestety :)
Widzę że tylko ja jako jedyna chcę mieć jedno dziecko [emoji1]Może przyjdzie taki czas i zmienię zdanie ,poczekamy zobaczymy [emoji6]

Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę :) jeśli by tylko finanse pozwolily i zdrowie, to mogłabym miec i z siodemke :D ale tak realnie patrzac, to chciałabym trójkę :)
Ja mam tylko jednego brata, długo marzyłam, by rodzice postarali sie o więcej, no ale niestety :)
Mnie też marzy się dwójka lub trójka dzieci i to w niedużym odstępie czasu, fajnie jest mieć rodzeństwo, wspolne psoty, zabawy, w domu tak jakoś weselej. Ale jak będzie to czas pokaże. Narazie myślę o moim pierwszym tym w brzuszku żeby było zdrowe...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry