Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj odebralam, wyniki z powiewu, baktetia została zwalczona , antybiotyk zadziałał, co za ulga.
Hej dziewczyny, jestem grudniowka ;-)
Widze że jest kilka dziewczyn z okolic Szczecina ;-) wiecie już w którym szpitalu chcecie rodzić?
Ja 29. A co do imienia to jeszcze myślimy ciężko coś wybrać. Póki co mówimy (czyt. Ja mówię, bo mój Małż mówi dzidziuś) Zdzisio albo Dzidek pieszczotliwie☺A wiek?Ale Zdzisio to tak gadacie czy serio?
![]()
Na poprawę humoru namówiłam męża na wyjazd do Szczecina na zakupy [emoji6] a skończyło się tym że na kupowałam ciuchów naszemu 5 latkowi a sobie i mężowi nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ale za to syn zadowolony i jesień mu nie straszna [emoji16]
U nas też problem z imieniem to co mi się podoba Mojemu nie... I o. Jozio mówię na razie;DJa 29. A co do imienia to jeszcze myślimy ciężko coś wybrać. Póki co mówimy (czyt. Ja mówię, bo mój Małż mówi dzidziuś) Zdzisio albo Dzidek pieszczotliwie[emoji5]
O tez ładnie ja nad morzem widzialam bliźniaków którzy mieli na imię Staś i Kazio stare imiona powracają ☺U nas też problem z imieniem to co mi się podoba Mojemu nie... I o. Jozio mówię na razie;D
To są teraz bardzo popularne imiona. Antoniego, Stasiek itp. ale co lepsze ostatnio na placu zabaw z moim synkiem bawiła się dwuletnia WŁADZIA! To dopiero rzadkie imię, Władysława [emoji23]O tez ładnie ja nad morzem widzialam bliźniaków którzy mieli na imię Staś i Kazio stare imiona powracają [emoji5]
Mam tak samo, zawsze wracam z siatką ubrań dla syna [emoji23]Mam to samo. Nie mam co nosić a wracam z całą siata zakupów dla córki [emoji16]