Już jestem spokojniejszaSzpital powiatowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już jestem spokojniejszaSzpital powiatowy![]()
No jasne! Dlatego racja zeby nie chodzil do lekarza za wczesnie. Tylko sie mozna poschizowac. Ja w czwartek i nie wiem czy nie za wczesnie, ale nie dam rady wiecej czekac [emoji23]Już jestem spokojniejsza![]()
Zrób sobie betę ale do lekarza tez bym poszłaNo jasne! Dlatego racja zeby nie chodzil do lekarza za wczesnie. Tylko sie mozna poschizowac. Ja w czwartek i nie wiem czy nie za wczesnie, ale nie dam rady wiecej czekac [emoji23]
Cześć dziewczyny! Jestem po badaniu. Z dzidziusiem wszystko dobrze. Wychodzimy dzisiaj do domu![]()
A kiedy bylas ?A ja teraz myślę, że poszłam za wcześnie do lekarza. Rozdłubał mi tym aparatem, że plamienia dostałam a nic na tym Usg jeszcze nie zobaczył.
Jak tam , przeszły plamienia ?A ja teraz myślę, że poszłam za wcześnie do lekarza. Rozdłubał mi tym aparatem, że plamienia dostałam a nic na tym Usg jeszcze nie zobaczył.
To jeszcze o niczym nie świadczy. Czy test poprzedni tej samej firmy bo one mają rozne stężenia. Najlepiej zrobić betęDziewczyny nie wiem jak długo będę z wami....[emoji24][emoji24][emoji24]
Zrobiłam dziś test i kreska jest dużo bledsza niż ten z sob...
Zobacz załącznik 859316
Boje się jak cholera [emoji24]
Wczoraj czyli w 36 dniu cyklu tj. początek 6 tygodnia przy becie 1776.A kiedy bylas ?
To jeszcze o niczym nie świadczy. Czy test poprzedni tej samej firmy bo one mają rozne stężenia. Najlepiej zrobić betę