Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihi...no ładnie.jeszcze się nie spotkałam z minus trzecim na forumWłaściwie to minus trzeci. [emoji28] bo mieliśmy od lipca się starać ale trochę nas poniosło no i o.
A ja odliczam do testu... Dopiero tydzień po owulacji, a już strasznie bym chciała wiedzieć. [emoji53]
Trudno mi teraz określić właściwie, bo dopiero jeden okres miałam po pierwszej ciąży. A przed miałam cykle 31-32 dni.Ja 10 po owulacji i wciąż nie mogę się doczekać testowania [emoji85] jak długie masz cykle?
Trudno mi teraz określić właściwie, bo dopiero jeden okres miałam po pierwszej ciąży. A przed miałam cykle 31-32 dni.
A ja szłam do szpitala na wywołanie i lekarz kazał przyjść w niedzielę od rana jak będzie miał dyżur i od razu na porodówkęJa miałam w drugiej ciąży lekarza który przyjmuje w szpitalu, i mimo że miałam skierowanie od niego do natychmiastowego rozwiązania ciąży to przeleżałam w szpitalu piątek - wtorek i dopiero we wtorek 'uprosiłam' że konkretnie zadziałali [cc]
Mi test wyszedł dopiero dzień przed @Ja dziś zrobiłam test - wynik negatywny. Ale się nie przejmuję bo do @ jeszcze tydzień, także teraz znów czekanie.