• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

W apce tutaj [emoji6]
Screenshot_20180913-161941.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20180913-161941.jpeg
    Screenshot_20180913-161941.jpeg
    48,4 KB · Wyświetleń: 474
reklama
U mnie dzisiaj w mięsnym babka się wepchala i mówię, przepraszam ja byłam pierwsza a ona a ja jestem stara (wcale nie była stara) a ja na to a ja w ciąży i w dodatku z małym dzieckiem
Mina zrzedła [emoji23] nie pcham się na siłę ale takich wścibskich to ja nie lubie..

Ja zauważyłam, że faceci prędzej przepuszcza ciężarna niż kobiety. Jak byłam na pobraniu krwi to facet z wielkim uśmiechem mnie przepuścil, za to babeczki tylko spoglądały z wściekłościa.
Ja raczej nie pcham się do pierwszeństwa w kolejkach, w przychodni mi się właśnie wczoraj zdarzyło dlatego, że robiłam krzywa cukrowa a jak nie zjem śniadania czuje się okropnie. Dlatego wykorzystałam swój stan [emoji16] i raz w Rosmanie, jak była kolejka na pół sklepu, skoro wisi wielki plakat na drzwiach, że ciężarne są obsługiwane bez kolejki to też postanowiłam skorzystac. A że miałam luźne ubranie i brzuch mógł być nieodostrzegalny to oburzenia było co nie miara

reklama
Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie, z dzidzia wszystko ok. Moje łożysko już się powoli przesuwa do góry, choć początkowo schodzilo za nisko, teraz już jest prawie w normie. Niestety pojawił się niewielki problem z szynką bo zaczęła się skracać, na razie mam się oszczędzać i liczę że jakoś się poprawi, bo jak nie to czaka mnie pessar. Kontrolne badanie moczu wyszlo w porządku, czekam jeszcze na wyniki posiew. Następnym razem będę już zawsze pobierać mocz zgodnie z zalecemiani mamy ginekolog, zaoszczędzi to mi wiele stresów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry