Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musimy bo nie mamy wyjsciamoj chce zebym wyglada tak jak przed . ale ja sie nie boje bo moja mama miała 8 dzieciaczkow i była szczuplutka
takze dziekuje ze poszlam w jej slady
Nie martw się. Ja podobnie. Przed 53, a teraz 68ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66masakra
kurtki już dawno nie zapne. Co najśmieszniejsze ubieram męża, który nosi xl i już też ledwo, ledwo
jak to jest możliwe?!no skarpetki to jest coś. ..[emoji23][emoji23]Albo założyć skarpetki [emoji87]Ja to już dawno kurtki nie dopinam,musiałam sobie kupić w ciuchach taką tanią zimówke żeby jakoś przetrwać te zimowe miesiące [emoji6]Mój brzdąc najbardziej buszuje w nocy,czasami aż brzuch mnie boli z tego jego wypinania a w dzień jest grzeczny jak aniołek [emoji56]
a ja się waga na chwile obecna nie przejmuje ... po porodzie dam rade i zgubie [emoji4] ja juz ok 15 na plusie a zaczynałam od 62 kg a mam wzrostu 176cm [emoji4]ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66masakra
Poduszke mam i nie wyobrazam sobie juz spania bez niej [emoji85]ja mam poduszke w kształcie C i nie wiem jak na niej spac dostałam dzisiaj w prezencie musze poczytac![]()
a mam pytanie mam monitor oddechu i nianie sprawdza sie to , bo myslalam o sprzedaniu
Ja mam mniej wiecej tyle samo 56 i 62. Boje sie ze nie zaloze tych mniejszych bo moj synek szykuje sie na minimum 4 kg [emoji1]jakie ubranka szykujecie na 56 czy na 62 ?
u mnie juz w sypialni lozeczko stoi i powoli piore i prasuje na spokojnie wszystko zrobie