Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystko możnaDziewczyny jak pierogi mrozicie i mozna gołąbki zamrozić w sosie ???
Ja jak za dużo robie w domu to mała w brzuchu się buntuje i sobie tylko śpi potem a ja się martwię ze słabo się rusza. A jak leże większość dnia to skacze jak szalonaPowiedział, że to nie to, że za wcześnie ale jakoś mnie to nie uspokoiło bo dalej to się wydziela [emoji17] w piątek idę jeszcze raz więc będę pytać o to znowu. Najważniejsze, że nie ma rozwarcia bo ten czop chyba wypada jak szyjka się rozwiera.
Ja się zaczęłam w końcu oszczędzać bo wcześniej zasuwalam i zgarnelam opierdziel od lekarza bo brzuch się za często stawiał. Ale sprzątać i tak trzeba, wiadomo nawet jak facet posprząta to i tak nie zrobi tego tak jak my [emoji16]
MojrAnka, daj przepis na pierniki? Jakiś łatwy masz? Do robienia z dziećmi?
U mnie apetyt też ostatnio mniejszy i co najlepsze odeszła mi ochota na słodycze, których wcześniej sporo wciągałam, a muszę się pilnować bo już 14kg przytuliłam.
Ja tez poproszę przepis na piernikiz góry dziękuje
Ja juz okna mam zrobionetroche sie naskakałam i juz zmeczona jestem... ja tez nie mam czapeczki i nie wiem jak kupowac
![]()
MagdalenaKasia, gdybym widziała galaretkę też bym pomyślała o czopie. Lekarz wykluczył tę ewentualność? Czop chyba może odejść i ze 2 tyg wcześniej . . .
Ja okien też nie ruszam, poprałam tylko zasłony i firany. Porządki robię w szafkach jak mam przypływ energii, a jak nie to będę to robić po porodzie. Mam silną motywację, póki co, że będę zasuwać żeby stracić kg. W moim wieku samo łatwo nie zejdzie a nie chcę już zawsze mieć wielkiego brzucha :-) Najgorsze, że mam małą przepuklinę i wielu ćwiczeń nie mogę wykonywać więc muszę pracować nad sobą całościowo.
no niby facet nie zrobi tak jak my ale ja na początku miałam pretensje do męża ze źle coś sprząta ale później stwierdziłam ze najważniejsze że sprząta i zawsze jest inaczej i zaczęłam chwalić [emoji6]Powiedział, że to nie to, że za wcześnie ale jakoś mnie to nie uspokoiło bo dalej to się wydziela [emoji17] w piątek idę jeszcze raz więc będę pytać o to znowu. Najważniejsze, że nie ma rozwarcia bo ten czop chyba wypada jak szyjka się rozwiera.
Ja się zaczęłam w końcu oszczędzać bo wcześniej zasuwalam i zgarnelam opierdziel od lekarza bo brzuch się za często stawiał. Ale sprzątać i tak trzeba, wiadomo nawet jak facet posprząta to i tak nie zrobi tego tak jak my [emoji16]