Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mój to jeszcze żyje w błogiej nieświadomości ;-) Boję się, że jak się dowie to zawału dostanie. Trudno przewidzieć jak zareaguje na wieść o tym, że tu taki kwiatek wyskoczył po 10 latach małżeństwa ;-)No mi to az mojego szkodachodzi struty, zmartwiony, bo jak on da radę
nic mi nie pozwala robić, pranie sam wieszal zebym rak nie musiała do góry podnosic
mam nadzieję, ze to taki pierwszy szok i zaraz mu przejdzie
![]()
Jeśli jutro na Usg lekarz zobaczy, że rzeczywiście coś tam jest to wtedy. Chcę mu oszczędzić zbędnych nerwów. Przez te moje plamienia to w sumie jeszcze nie wiadomo co się może okazać.
U mnie mam to samo dzwonię i od ręki mnie gdzieś wciśnie. Tylko druga sprawa kazal się ostatnio nie spieszyć tylko przyjść za 3 tyg mówił że nie będziemy USG co tydzień robić bo będę się denerwować. Mam dzwonić jak będzie się coś działo i tyle.Dam znać na pewno
Wiecie co, tak czytam o terminach Waszych wizyt i czasem są bardzo odległe... Kurczę, ja idę dzisiaj czy kiedy chcę i od ręki jestem przyjęta, żadnego czekania z powodu braku terminu.
Wyspij się porządnie, nic się nie stresuj, temperatura, przekrwienie, pełne piersi- na pewno będzie w porządkuWitam się po nocce. Ledwo żyje o 2 to już spałam na stole podczas przerwy.
Okresu nadal nie ma. Nie plamie ani nic podobnego. Jak wstanę zrobię ostatni test. Temp nadal wysoka 37,18 utrzymuje się. Pochwa przekrwiona i to konkretnie i tak jakby boli od nabrzmienia.
Do tego znowu mnie gardło boli i zaczynaja się piersi robić pełne.
Hihi śmiesznie są te opowiesci o facetach którzy po raz pierwszy zostaną ojcami [emoji16] U nas też tak jakby pierwsze dziecko będzie ,pierwsze wspólne [emoji4] Obydwoje jesteśmy po rozwodach , ja mam dwoje swoich ,a on jedno , więc teraz będzie nasze czwarte ale pierwsze razem [emoji6][emoji6][emoji6] i ciągle do końca nie potrafimy jeszcze tego ogarnąć ,jakoś nie dociera.
Będzie dobrze [emoji8]Witam się po nocce. Ledwo żyje o 2 to już spałam na stole podczas przerwy.
Okresu nadal nie ma. Nie plamie ani nic podobnego. Jak wstanę zrobię ostatni test. Temp nadal wysoka 37,18 utrzymuje się. Pochwa przekrwiona i to konkretnie i tak jakby boli od nabrzmienia.
Do tego znowu mnie gardło boli i zaczynaja się piersi robić pełne.