Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja właśnie maltan kupiłam :/Maltan- masccpo której córka ulewala. Ale jak. Zapytałam położnej czy to normalne że tak ulewa a położna pierwsze co czy stosuje maltan jeśli tak nie smarować i sprawdzić. Jak ręką odjal
Tak jak ja [emoji23] oby nas nie sprowadziło mocno na ziemię [emoji23]Ja się nastawiam, że laktacja się ładnie i bez problemów rozkręcizyje marzeniami
![]()
Maltan- masccpo której córka ulewala. Ale jak. Zapytałam położnej czy to normalne że tak ulewa a położna pierwsze co czy stosuje maltan jeśli tak nie smarować i sprawdzić. Jak ręką odjal
A ja właśnie maltan kupiłam :/
Ja już mam torbę dawno [emoji16] teraz muszę dla małej przygotować na wszelki wypadek bo u mnie w szpitalu niby dają wszystko szpitale dla dziecka ale jakoś będę się czuła bezpieczniej że mam spakowane swoje i w razie czego M. przywiezie [emoji6]Co tam Mamy tak cichutko tu się zrobiło ??![]()
Boże ja miałam pakować już torbę ale bardzo ciężko mi sie za to zabrać zamiast o torbie to myślę o choince żeby kupić żywą i już ja ubrać..![]()
Mnie dalej żebra bardzo bolał ..