Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na ktg mówili, żeby czkawki nie zaznaczać jako ruchJagna, z tego co wymieniłaś to chyba tylko roślinki nie mamy . . . Właśnie, największy problem jest taki, że on po braciach już wszystko ma :-)
A ja zapomniałam napisać, że miałam wczoraj wizytę. Zwolnienie już wystawione internetowo (nie ukrywam drobne obawy mam czy to dochodzi), pobrano mi GBSa no i to co mnie zaskoczyło to dostałam kartę liczenia ruchów. Mam uzupełniać ale nie wiem jak liczyć, bo czasem jest np. czkawka. Czy każde czknięcie mam liczyć jako ruch? Jak mi się kotłuje to jak mam liczyć? A jak mi się wybrzusza to też liczyć jako ruch czy skurcz, bo tego tak do końca nie rozróżniam. Normalnie zgłupiałam.
Ja nic nie robię, idziemy do moich rodziców na wigilię, potem do chrzestnego. Choinkę kupujemy pewnie w piątek/ sobotę. Jeszcze muszę dokupić kilka prezentów i to tyle u mnie z przygotowań.Jak tam u was przygotowania do świąt??
Ja jutro mam urodziny synka 4 latka to dużo ludzi będzie aż nie chce mi się bo nie mam sił. Ja juz pierniki popieklam maszynkowce i kruche z marmoladą. Powoli jakoś do przodu się toczymy
Ja poki co sprzatam [emoji14] choinke ubierzemy pewnie w sobotę, w niedzielę będę robic ciasta i sałatkę [emoji4] a ogolnie na Wigilie jedziemy do moich rodzicow, pozniej wracamy na Wigilię z tesciami do domu, Pierwszy Dzien Świat znowu u moich rodziców i Drugi dzien odpoczynek w domu [emoji4]Jak tam u was przygotowania do świąt??
Ja jutro mam urodziny synka 4 latka to dużo ludzi będzie aż nie chce mi się bo nie mam sił. Ja juz pierniki popieklam maszynkowce i kruche z marmoladą. Powoli jakoś do przodu się toczymy
U mnie zero przygotowań w sumie. Święta u przyszłych teściów. Jedynie jakoś ciasto zrobię żeby dołożyć do wspólnego stołuJak tam u was przygotowania do świąt??