• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej, jakąs suchą skure ma nasz synek
.. Do tejnpory dodaje oliwki do wanienki do kąpania.. czy mozna takiego bobasa nasmarowac oliwką?
Pewnie łuszczy się tak jak każdemu mu noworodkowi po urodzeniu. To normalne i minie. Ja nie używam oliwki, polecam kąpiele w krochmalu. [emoji4] A emolienty to dopiero jak faktycznie dermatolog zaleci.

Pewnie łuszczy się tak jak każdemu mu noworodkowi po urodzeniu. To normalne i minie. Ja nie używam oliwki, polecam kąpiele w krochmalu. [emoji4] A emolienty to dopiero jak faktycznie dermatolog zaleci.
Ja zwykłego żelu używam dla malucha i skórką zlazila i przestała. Oliwek nie używam też ale pediatra mówiła zebym smarowała witamina A. Chyba z 2x to zrobiłam ale i tak ta skóra musi się zluszczyc..

O krochmalu czytałam, że jest dobry przy odpażeniach... My używamy kremu pieluszkowego "zaspa"... Definitywnie najlepszy... Od nawet od masci na recepte od pediatry... Jutro przetestuje emolium i dam znać jak skórka synka...
1549337957224.jpeg

Jaką macie temperaturę w pokojach waszych pociech... Z tego co mi zalecano temparatura u noworodka powinma byc 20st.... A co z miesięcznym niemowlaczkiem? Ile grzejecie? Ja mam na dzisiaj pomiedzy 20 a 21 stopni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry