Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dużo zależy od dziecka , ale około 90ml , niektóre dzieci nawet 120ml na jeden posiłek. Jeżeli chodzi o mleczko to tak można łączyć , ale musi być w tej samej temperaturze, czyli odciagasz z dajesz do lodówki i dopiero później łączysz .Cześć dziewczyny,
Mam ważne pytanko: mam koncert w piątek i muszę odciągnąć swoje mleczko, ile ml, około, mój 5 tyg synuś może zjeść na jeden posiłek?
I drugie pytanie odnośnie przechowywania odciągniętego mleczka: czy jeśli jutro zacznę to wystarczy przechowywanie w lodówce i czy mogę łączyć ściągnięte porcje?
Moja dzień spędza w body i spodenkach, a na noc ją przebieram w pajaca. Ale nie wiem czy ona ogarnia różnice. [emoji6]Niemowlęciu chyba nie robi różnicy czy dzień czy noc, bo i tak śpi tak samo ubrane, prawda?
My dopiero pod koniec marca, ale też wybieramy skojarzone. [emoji4]Pod koniec lutego mamy juz termin szczpienia.. zaszczepimy 6w1.
Moja na noc musi mieć pajaca bo że spodenek i skarpetek się rozkopuje [emoji12] a w dzień znowu nie chce mi się tylko tych napow zapinać i body i spodenki wygodniejszeNiemowlęciu chyba nie robi różnicy czy dzień czy noc, bo i tak śpi tak samo ubrane, prawda?