Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Leia miała wczoraj szczepienie 6w1 plus pneumo. Na rota żadnego nie szczepiłam i teraz też nie. Miała wczoraj 38.2 i też dałam ibu bo bałam się,że urośnie.Dzisiaj pierwszy raz syn "zagruchał" jak rasowy gołąb... I wszedł w etap pieluszek w rozmiarze midi... Postępy;-)
Spanie 9 razy[emoji23][emoji23]Pamietnik dla zmęczonych rodziców... Naprawde dobry;-) Zobacz załącznik 952050Zobacz załącznik 952051Zobacz załącznik 952053
Moja na początku chodziła o 3 nad ranem przez 2 tyg. Później przez jakiś czas o 1szej a teraz chodzi o 23ciej i śpi do przeważnie 6:30. Ale już pod wieczór jest strasznie marudna i płacze, trzeba się mocno gimnastykowac by nie płakałaJestem zombi ale trzeba sobie radzic...
W nocy nie budze dziecka na karmienie jesli spi... Czasem uda mu sie spac 5 godzin a to ratuje tyłek ;-)
Jak mu na imię? Moja ma WiktoriaMoja na początku chodziła o 3 nad ranem przez 2 tyg. Później przez jakiś czas o 1szej a teraz chodzi o 23ciej i śpi do przeważnie 6:30. Ale już pod wieczór jest strasznie marudna i płacze, trzeba się mocno gimnastykowac by nie płakała![]()