Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My też byliśmy wczoraj Mamy opóźnienie z szczepieniami, mały dostał pierwszą dawkę Infanrix. Za 2 tyg mamy pneumo, też zdecydowaliśmy się na Prevenar 13. Jasiek zniósł szczepienie zacnie Obyło się bez gorączki, w miejscu wkłucia ma małe zaczerwienienie.No my już po drugich szczepieniach... Po pierwszych było gorzej z samopoczuciem,l czy temperaturą. Teraz prawie nic. Dowiedzialam sie ze szczepionka na pneumokoki wystepujace w Polsce to tylko ta 13-walentna.Zobacz załącznik 960467
Jagna, strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki by było dobrze.
Niestety mam bardzo podobny problem. Robiłaś już badania z tym ciemiączkiem? U nas już prawie zarośnięte i mam wykonać szereg badań, jadę jutro.
Do tego wszystko wali mi się, dosłownie wszystko mi się nie udaje, dałam się nawet nabrać na wyłudzenie blikiem pieniędzy. Albo mam baby blues albo kryzys wieku średniego.