• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

hej dziewczyny jak tu ktorac wspomniała do lekarza zawczesnie w poniedziałek z tym ze u mnie sprawa wygląda nieco inaczej a mianowicie ja jestem 9 miesięcy po amputacji szyjki macicy i w przypadku ciąży (która muialam wykryc jak najwcześniej) od początku jestem pod obserwacja u lekarza i wizytami co tydzień plus co drugi gien na oddziale a to tylko z tego względu żeby dotrzymać dopóki nie zalorza mi szwu na kikut szyjki

reklama
hej dziewczyny jak tu ktorac wspomniała do lekarza zawczesnie w poniedziałek z tym ze u mnie sprawa wygląda nieco inaczej a mianowicie ja jestem 9 miesięcy po amputacji szyjki macicy i w przypadku ciąży (która muialam wykryc jak najwcześniej) od początku jestem pod obserwacja u lekarza i wizytami co tydzień plus co drugi gien na oddziale a to tylko z tego względu żeby dotrzymać dopóki nie zalorza mi szwu na kikut szyjki
Hej a dużo nad tu jest nie jestem w stanie spamiętać [emoji3]w takim razie wizyta obowiązkowa

Cześć Dziewczyny.
Wstałam koło 6, przygotowałam rodzince śniadanie, zjedliśmy, dzieci odprawione do szkoły, a mi znowu chce się spać. I chyba tak zrobię, że wrócę do łóżka, chociaż na godzinkę. Dziś mam dużo załatwiania. A tak mi chce pobyć w domku i po prostu spać.

Aha, pytałam wczoraj lekarza o witaminy... To nie kazał nic brać. Ironicznym tonem powiedział, że wszystkie są takie wspaniałe, że nie wiadomo na które się zdecydować.
Mam brać tylko kwas foliowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry