• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Mój Boże, ale mam ciśnienie:realmad: moj niedawno zaczął nową pracę, dziś dzwoniła teściowa i oczywiście cały wywiad. A gdzie, a jaka, a za ile. Za wiele jej niby nie powiedzial, ale jednak. Och jaka zaczela lamentacje, że po co mu to bylo, ze bez sensu, ze zycie mu zweryfikuje wybory. No nóż mi sie w kieszeni otwiera. Jutro ma przyjechac, jeśli choć slowem sie zajaknie cokolwiek nt pracy, to ja zjade. I niech sie dzieje co chce. Mam racje, prawda? Powiedzcie, ze to nie hormony :hmm:

No to super, że wszystko ok. A niby się mówi, że na kasę chorych zawsze gorsza obsługa - nie ma reguły. I gadżety dostałaś wow[emoji33] pozdrawiam [emoji16]
Tak i nawet taka ładna teczkę na dokumenty [emoji16] ale karta ciąży najważniejsza,mała rzecz a cieszy [emoji16][emoji16]Nie ma reguły, naprawdę po tej Wczorajszej babie co podniosła mi ciśnienie to byłam mile zaskoczona
IMG_20180525_205224.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_205224.jpg
    IMG_20180525_205224.jpg
    73,4 KB · Wyświetleń: 323
Mój Boże, ale mam ciśnienie:realmad: moj niedawno zaczął nową pracę, dziś dzwoniła teściowa i oczywiście cały wywiad. A gdzie, a jaka, a za ile. Za wiele jej niby nie powiedzial, ale jednak. Och jaka zaczela lamentacje, że po co mu to bylo, ze bez sensu, ze zycie mu zweryfikuje wybory. No nóż mi sie w kieszeni otwiera. Jutro ma przyjechac, jeśli choć slowem sie zajaknie cokolwiek nt pracy, to ja zjade. I niech sie dzieje co chce. Mam racje, prawda? Powiedzcie, ze to nie hormony :hmm:
Nie ma nic gorszego niż wtrącajaca się teściowa [emoji58] ale nie przejmuj się,mnie też wszyscy wkurzają

ja też dzis chciałam powiedzieć ale okazało się ze nie mam z kim rozmawiać więc chyba do poniedziałku muszę się wstrzymać
Ja stwierdzilam że jak powiem przed weekendem to będą mieli czas żeby to przetrawic [emoji6] u mnie w pracy to o tyle jest to wstrząs dla wszystkich, bo ja mam takie stanowisko hmm że jak mnie nie ma to wszystko leży ,i ciężko mnie zastąpić z dnia na dzień . Dlatego to musi być jakiś proces .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry