paulenka91
Fanka BB :)
Piękne dzidzi[emoji8]Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miłopopłakałam.się ze szczęścia
podziele sie z.wami fotka mojego szczęścia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękne dzidzi[emoji8]Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miłopopłakałam.się ze szczęścia
Gratuluję piękna kruszynka [emoji846]Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miłopopłakałam.się ze szczęścia
Przykre, zdrówka dla synaEch a ja dzień zaczynam od weekendowej pomocy lekarskiej, syna boli ucho[emoji52] U nas jest burza i pada .
Mam dwie córki: 13 i 9.5 latDostalam kwiaty od meza z okazji Dnia Matki [emoji7] taki maly gest a cieszy [emoji4] to nasze pierwsze dzieciątko i nie mozemy sie doczekac [emoji173] a Wy Mamusie macie juz pociechy?
Witajcie ja juz od 7 na nogach dzisiaj od 8-20 w pracy ale mam zamiar skrócić zajęcia do 17 [emoji846] mam tylko 6słuchaczy reszta wagary i komunie
Ja chodzę prywatnie do ginekologa - ordynatora szpitala w którym chcę rodzić. Moją pierwszą ciążę z córcią tez prowadził jest super trochę małomowny, ale to co ma powiedzieć to mówi - po prostu konkrety.
Jeśli chodzi o te wkładki to popieram - sama chemia.
Ja nie potrzebuję na szczęście
Jeśli nie leje się ciurkiem to proponuję bez ewentualnie naturalną ligninę oczywiście kawałek by odsłonić bieliznę i częste wymienianie.
To moje zdanie [emoji846]
Dzisiaj jak wrócę z pracy jedziemy do teściów chcemy im powiedzieć - będą raczej nie zadowoleni. Bo moi - tato z macodzka juz wiedzą
Witajcie,jestem po wizycie.jestem.zachwycona moim dzidziolem- ma 1 cm i.serducho zasuwa.aż miłopopłakałam.się ze szczęścia
Pewniemam dwie córki
Trzecie dzieciątko w drodze
![]()
Taki obraz dostałam od mojej 9-letniej Córci z okazji Dnia Mamy, namalowany własnoręcznie.
Pomyłka wkradło się to "nie"[emoji16] oczywiście że tescie będą zadowoleni. Bardzo wspierali mnie po poronieniu - ucieszą się z pewnością.Czemu teście nie będą zadowoleni?
Gratuluję [emoji173]
Super prezent :-)
Ja właśnie wcinam rosołek ugotowany przez teścia, jeszcze świeżutki przywiózł mi mąż[emoji173] [emoji39]
A w pracy jeszcze tylko 3h
O mojej ciąży na razie wie tylko moja siostra i koleżanka z pracy, mąż oczywiście dowiedział się pierwszy[emoji5] Reszcie rodziny chcemy powiedzieć po 12 tygodniu
A możesz powiedzieć jakie masz problemy ze zdrowiem?A my dziś powiedzieliśmy mojej mamie....była zaskoczona ale wyglądała na szczęśliwą. Skwitowala, że będzie miała co robić (mieszka za ścianą). Dopiero po chwili stwierdziła, że ma tylko nadzieję że nie odbije się to źle na moim zdrowiu ale widocznie los właśnie taki plan miał. Więc ogólnie bardzo pozytywnie. Jutro planujemy powiedzieć dzieciom i teściowej.