Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też tak wyskoczyło [emoji22]Wpisałam ale nie wiem czemu wiek wyskakuje mi po przecinku z dwoma zerami może ktoś będzie umiał to poprawić
Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec.Zdążyłam wstać pokręcić się po domu leże spowrotem,spać mi się znów chcę. Wykitowac idzie[emoji16]
A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobny Ja w sumie bardziej Skarżysko czy Starachowice [emoji3]ale kto wie kto wie[emoji12]Mnie dzisiaj zapachy dobijaja... Mialam niestety remont w jednym pokoju i przy tym ciepłe te zapachy są bardzo mocne. Masakra! Dobrze ze to juz koniec.A tak wogole @paulenka91 to może my się na porodówce spotkamy jak obie z Kielc jesteśmy i termin podobny
![]()