Misza95
Moderator
Dokladnie! Czasem sobie mysle ze moze jakbym wymiotowala to czulabym się lepiej, bo te mdlosci sa straszne.Czyli twoja praca odpada.zmeczenie i mdłości są najgorsze.ciagle mnie ciągnie na wymioty nawet jak ide
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokladnie! Czasem sobie mysle ze moze jakbym wymiotowala to czulabym się lepiej, bo te mdlosci sa straszne.Czyli twoja praca odpada.zmeczenie i mdłości są najgorsze.ciagle mnie ciągnie na wymioty nawet jak ide
Tak jest!wczoraj jak zwymiotowalam przestało mnie ssać tak.mialam spokój do ranaDokladnie! Czasem sobie mysle ze moze jakbym wymiotowala to czulabym się lepiej, bo te mdlosci sa straszne.
Bo pierwsze, to dlatego. Przy trzecim nikt się nawet nie wysilaJeeenyyy jak mnie wkurzają ludzie dookoła. Bratowa nie podnoś dziecka, przykaciółka jak jek napisałam, ze jem sobie nalesnika z dzemem "noo bedziesz pozniej tego żałowac" (ze przytyje duzo). Mama to mama, ale to samo "nie siedz tak, noga na noge". Siostra "tylko nie pal papierosow" . Niee jestem taka tepa dzida, ze 5 lat sie starałam o dziecko a teraz bede je zatruwac fajkami. ( przed ciaza tez nie paliłam, czasami mi sie zdazylo raz na ruski rok).
To mój mąż mnie tak nie "traktuje" jak reszta. Złote rady, jakbym swojego rozumu nie miała.
Sama będę mieć pierwsze za bardzo nie wiem na ile sobie mogę pozwolić.boje się za coś zrobię co wpłynie źle na na dziecko. Np boje się włosy pomalować farbą[emoji16]dla kogoś może być śmieszne[emoji3]Bo pierwsze, to dlatego. Przy trzecim nikt się nawet nie wysila![]()
Też właśnie byłam , przezylam jakoś.Hej [emoji4] a u mnie dzisiaj straszna męka bo ide na badania, wiec musze byc na czczo a ssanie mnie wykonczy [emoji23] poza tym musze tez oddac mocz i tak trzymam bo jeszcze za wczesnie, dopiero ok 8:30 jade [emoji24]
Chyba dopiero od 12 tygodnia.W ktorym tygodniu robia juz usg przez brzuch?
To wcale nie jest śmieszne. Ja nie zamierzam farbowac bo czytałam, że to nie jest wskazane. Z racji wieku mam mnóstwo siwych odrostow ale trudno - wolę tak niż potem mieć do siebie pretensje. Dziewczyny miłego dnia życzę. Ja zaraz lecę do pracy. Na zwolnienie idę od 4 czerwca.Sama będę mieć pierwsze za bardzo nie wiem na ile sobie mogę pozwolić.boje się za coś zrobię co wpłynie źle na na dziecko. Np boje się włosy pomalować farbą[emoji16]dla kogoś może być śmieszne[emoji3]