prawie 13 latIle najstarsza ma lat ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
prawie 13 latIle najstarsza ma lat ?
W dużych ilosciach i duzym stezeniu to na bank nie jest dobre, tam jak solarium czy przebywanie na sloncu w upalny dzien od rana do wieczora. Ale zrobienie sobie paznokci gdzie defacto masz je w lampie gdzies z 10 min łacznie to gwarantuje, ze nic sie nie stanie [emoji4]O! ja w pracy korzystam z lamp uv o dużej mocy, dlatego jestem przewrażliwiona, to po prostu szkodzi, na skórę i oczy.
Z tego co wiem to w ciąży masz prawo do szybszej wizyty. Max do tygodnia powinni znalezc Ci termin. Jak sie myle to mnie poprawcie [emoji4]Wnerwia mnie dziś absolutnie wszystko... Endokrynolog nie ma terminów... jedyny to koniec czerwca u to jeszcze będą dzwonić kiedy [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji36] dobrze ze ten rodzinny mi dawke zwiększył bo bym w nerwach była. Niech już będą wyniki
Z tego co wiem to w ciąży masz prawo do szybszej wizyty. Max do tygodnia powinni znalezc Ci termin. Jak sie myle to mnie poprawcie [emoji4]
Aa to szkoda.Mieszkam w Holandii tu nie ma takich praw