reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Wszystko przez to że tak późno jest i do tego pewnie się opóźni jak zwykle. Mąż zapomniał telefonu do pracy,robiłam sos i mi się zważył.jestem dziś nie do życia[emoji3]

To chociaż się nie stresuj już[emoji6]a czy dobrze kojarzę któraś z dziewczyn też miała dziś mieć wizytę tak?
Nie ma szans, tylko odliczam dni. Dzisiaj w pracy, potem dwa dni wolnego, praca, wolne, praca, trzy dni wolne i wizyttaaaa...
A ktory masz dzisiaj tydzien i dzien ciazy?

Nie ma szans, tylko odliczam dni. Dzisiaj w pracy, potem dwa dni wolnego, praca, wolne, praca, trzy dni wolne i wizyttaaaa...
A ktory masz dzisiaj tydzien i dzien ciazy?
A sama nie wiem kurde.ale około 8t1dz. Ale to obliczenia od owulacji a według miesiączki to z 3 tyg więcej.

reklama
A sama nie wiem kurde.ale około 8t1dz. Ale to obliczenia od owulacji a według miesiączki to z 3 tyg więcej.
Jedyne co jestem pewna to kiedy miałam owulację 16 lub 17 kwietnia[emoji3]miałam wtedy bóle bo spodziewałam się miesiączki w tym terminie.ale nie przyszła o test pozytywny bodajże 28kwietnia

Do góry