Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow super śliczna kruszynka hmmm zazdroszczę[emoji16]Dzidzia[emoji6][emoji7]Zobacz załącznik 861917
Ja właśnie po akcji łazienkowej wykończę się chyba jak tak dalej pójdzie![emoji33]Dzidzia[emoji6][emoji7]Zobacz załącznik 861917
Nie wiedziałam o takiej rególe [emoji16]Piękna dzidzia ! I chyba ulokowana po lewej stronie ? Wg teorii mamy ginekolog z lewej strony są dziewczynki [emoji3][emoji6]
dzień dobry i miłego dnia wszystkim Odpoczywaj i ciesz się spokojemJa się melduje[emoji3] pierwszy dzień wolny i nie wiem co liczne ze sobą. Wieczorem malo zjadłam w nocy dopadł mnie głód[emoji23]

To fajnie by bylo, bo mam juz coreczke, a jak bylam na usg to ginekolog mi powiedziala, ze zarodek jest po prawej stronie[emoji3]Piękna dzidzia ! I chyba ulokowana po lewej stronie ? Wg teorii mamy ginekolog z lewej strony są dziewczynki [emoji3][emoji6]
Ja dziś od 7 na nogach bo dzieci do szkoły wyszykować trzeba.Wszystkie Panie z forum chyba jeszcze śpią
:-) a ja właśnie wstaje i będę się szykować do roboty. Dziś ostatni raz przed zwolnieniem . Życzę Wam miłego dnia :-)