• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Widzicie już jakaś różnicę na brzuszku? Ja od kilku dni chodzę jakbym miała jakieś wzdęcia i mam wrażenie, że brzuszek zaczyna się powiększać.

Widzicie już jakaś różnicę na brzuszku? Ja od kilku dni chodzę jakbym miała jakieś wzdęcia i mam wrażenie, że brzuszek zaczyna się powiększać.
Tez mnie własnie czasami tak wzdyma i mam kuleczke jak na 4miesiac, ale miewałam tak tez przed ciaza wiec chyba sobie wmawiam [emoji23]. Było sie zmierzyc dwa tygodnie temu [emoji848]

Też mam takie wrażenie. Ciezko mi na żołądku, mam uczuciecie jakby coś mi gardle siedziało i brało na wymioty ale to wszystko. Póki co jeszcze e nie wymiotowalam.

reklama
Dziewczyny właśnie zaczęłam plamić i mam skurcze macicy. Już po ptokach....
Strasznie mi przykro [emoji853][emoji853][emoji853]
Wierze, ze zadne słowa nie uśmieżą tego co teraz czujesz, ale jak przez to przejdziesz to zaświeci słońce i los da Ci zdrowe dzieciatko. Wiesz, ze cos zaskoczyło i uda sie kolejnym razem. Trzymaj sie, myslami jestem z Toba!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry