• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Halo halo styczen 2019

Zmi.eniam temat o 180 st. [emoji16]
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)

reklama
Potrzebuje sposobu na.. śmierdzaca pralke.. Wlewam płyn do płukania, ale nic z tego. Dalej ciuchy po wyjeciu nie pachna a raczej śmierdza...
Dodam, ze pralka w miare nowa i niestety czasami piore w niej ubrania meza po pracy (pracuje na warsztacie)
Ja kupowalam w biedronce taki płyn bryza i tam go się wlewa i puszcza jak pranie.pralka bodajże 6 lat i też mi śmierdziała i dało radę. Tylko że się popsuła[emoji23]

Wrzuć ze 2 kapsułki do zmywarki i włącz na jakąś wysoką temperaturę. Na pusto.
Ja jedną wkładam do pojemnika na proszek, a drugą prosto do bębna.

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?

Część dziewczyny. Tak czekałam aż pojawia się mamy styczniowe a tu nagle mam do nadrobienia 360 stron :) kilka ostatnich stron udało mi się przejrzeć.

Śliczny zestaw do wózka! Podziwiam ręczna robotę :-)

Ja ostatnio pozbyłam się brzydkiego zapachu z pralki puszczając puste pranie z soda sczyszczona i zadziałało :-)

Dziewczyny a wy dalej pracujecie czy już na zwolnieniu?
Ja już zaczęłam 11tydzien od 2 tyg na zwolnieniu[emoji6]witamy Cię w naszym gronie[emoji6]powiedz coś więcej o sobie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry