Niech moc będzie z Tobą [emoji16]A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciążytrzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niech moc będzie z Tobą [emoji16]A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciążytrzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
Kciuki zaciśnięte[emoji110]A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciążytrzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciążytrzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
[emoji110] [emoji110] koniecznie daj znać jak poszło. Co to za język? Hiszpański?A ja zaraz mam egzamin językowy. Zrobiłam sobie taką sciągę na wodzie. Najgorzej , że zaczyna mnie mylić. Nie wiem czy ze strachu przed egzaminem czy z powodu ciążytrzymajcie kciuki .Zobacz załącznik 867340
Dziękujemy