Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy która placówka. Tu gdzie chodzę do gina sama.pdbieram wyniki i jeśli zrobię ksero to będę je miała A jak nie to lekarz zabiera jedyna kopię. U diabetologa wyniki mam od razu w 2 kompletach - jeden dla lekarza A jeden dla mnie. I endokrynologia wyniki były włożone w kartę i ci nie widziałam. Lekarz nie podał wyniku tylko powiedział.ze wszystko jest ok. Co przychodnia to inne zwyczajeMam pytanie do dziewczyn które chodzą na NFZ. Czy placówka wydaje wam wasze wyniki badań ?
Też chodziłam na NFZ całą ciaze i laboratorium przesylalo wyniki badań do lekarza w 2 egzemplarzach i doktor jeden zawsze dawał mi do dokumentacjiMam pytanie do dziewczyn które chodzą na NFZ. Czy placówka wydaje wam wasze wyniki badań ?
U mnie badania zlecone przez lekarza od razu są wysyłane do położnych i to do nich najpierw się zgłaszam przed każdą wizytą. One oryginał badań dają mi, a kopię wkładają do dokumentacji dla lekarza. Z kolei badania, ktore np mam refundowane w połowie jak ta toksoplazmoza, HIV itp. to sobie odbieram sama i wyniki są tylko dla mnie.Mam pytanie do dziewczyn które chodzą na NFZ. Czy placówka wydaje wam wasze wyniki badań ?
Tak na zdrowy rozum, to mi się wydaje, że możesz żądać kopii, w końcu to są Twoje wyniki badań i powinnaś mieć wgląd w całą dokumentację.No to ta przychodnia do której chodzę nie wydaje wynikow, na wizycie lekarz wpisuje w kartę Ciąży. Chcę zrezygnować z tej przychodni i teraz nie wiem ,czy mogę zadać kopii tych wyników ? Czy muszę je robić je jeszcze raz [emoji52][emoji848]
Możesz wziąć ksero swoich wyników masz do tego prawo.Wyniki grupy krwi musisz mieć na papierze przy sobie podczas porodu i to jest bardZo ważne.Dziwi mnie takie podejście Twojej przychodni.Moim zdaniem muszą dac Ci twoje wyniki to ich obowiązek .No właśnie a ja nawet nie widziałam tych wyników ,tylko lekarz powiedział,że są dobre , nie dostałam też grupy krwi ..a to przecież ważny dokument. Widziałam tylko jak te wyniki wpakowali do swojej koperty i tyle je widziałam ..teraz dostałam zlecenie na kolejne ,ale co mi z wyników których nie mam [emoji52] [emoji848] chyba ich oleje i zrobię prywatnie. Nie wiem też czy robić tam zadymę ,chociaż ta grupa krwi by mi się przydała ..