paulenka91
Fanka BB :)
Nie musisz[emoji3]a właśnie nie wiem jak to jest z 3 dAle nie muszę tych badań wykonywać? Czy badania 3d są podobne do tych badań prenatalnych?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie musisz[emoji3]a właśnie nie wiem jak to jest z 3 dAle nie muszę tych badań wykonywać? Czy badania 3d są podobne do tych badań prenatalnych?
Moni próbuj. Na pewno nie zaszkodzi a może uda się trochę zaoszczędzić. Ja właśnie żałuję że nie poszłam a może by się udało że by rodzinny przepisał. A tak to za badania zapłaciłam 375 zł [emoji15]A ja idę dziś może rodzinny przepisze mi cześć zleconych przez ginekologa wyników? Zapytać możnamoże akurat się uda chociaż pół, bo wszystkie zlecone to ok 300 zł a do tego prenatalne w lipcu i wizyta e lipcu wszystko prywatnie
![]()
Ja chodzę prywatnieA Wy na prenatalne badania idziecie prywatnie czy na nfz? Gdzie Można się na te badania zapisać?
Omg ale macie drogich lekarzy! U mnie prywatnie z usg 130 zl i to taka wypas klinika.Ja chodzę prywatnie
I u mnie też usg 300, wszystkie badania krwi + mocz też ok 300, a jeszcze wizyta u lekarza prowadząceg 200.... także masakra :/
Ja na razie place 100 zł za wizytę u mojego ale ostatnio mówił że będzie podnosił cenę na 150 zł ale jeszcze nie wie kiedy. A co do prenatalnych to robię prywatnie i kosztują 400 zł.Omg ale macie drogich lekarzy! U mnie prywatnie z usg 130 zl i to taka wypas klinika.
U mnie 250 zł prywatnie. Maja te roznice Ci lekarze..Ja na razie place 100 zł za wizytę u mojego ale ostatnio mówił że będzie podnosił cenę na 150 zł ale jeszcze nie wie kiedy. A co do prenatalnych to robię prywatnie i kosztują 400 zł.
WarszawaOmg ale macie drogich lekarzy! U mnie prywatnie z usg 130 zl i to taka wypas klinika.