• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja już wystarczająco w życiu wydałam na siebie teraz czas na dziecko[emoji7]a co do nastolatków to wiem jak to jest..buty ciuchy markowe i jeszcze kieszonkowe[emoji16]
No ja już nie pamiętam jak to jest wydawać więcej na siebie..[emoji6] wczoraj jeden szedł do kina z kolegą - kasa ,dziś drugi na wycieczkę z klasą - kasa i tak w kółko ..także mnie koszty małego dziecka nie przerażają ,jak nie kupuje się zbędnych rzeczy to naprawdę te wydatki na początku nie są tak duże . Ja na szczęście mam kochane przyjaciółki ,jedna rodzi w sierpniu a druga ma roczniaka więc już sporo rzeczy dostanę od nich .

reklama
No ja już nie pamiętam jak to jest wydawać więcej na siebie..[emoji6] wczoraj jeden szedł do kina z kolegą - kasa ,dziś drugi na wycieczkę z klasą - kasa i tak w kółko ..także mnie koszty małego dziecka nie przerażają ,jak nie kupuje się zbędnych rzeczy to naprawdę te wydatki na początku nie są tak duże . Ja na szczęście mam kochane przyjaciółki ,jedna rodzi w sierpniu a druga ma roczniaka więc już sporo rzeczy dostanę od nich .
Ja też myślę że trochę rzeczy dostanę trochę pokupuje.
Wozeczek,łóżeczko też nie chce milionów na to wydawac coś poszukam w rozsądnej cenie tymbardziej że musimy dokupić jakaś komodę na ubranka i w sumie to nie mam pojęcia co jeszcze,ale bliżej już się będę martwić i zaciągać porady u Was[emoji6]

A tak ogólnie to ostatnio z.mezem się smielismy, że 500+ na to dziecko w drodze powinniśmy już dostawać bo dużo wydajemy na tą ciążę [emoji16] ja nie chodze prywatnie do lekarza ale same podróże sporo nas kosztują+ apteka...ostatnio wyliczylam, że już w aptece zostawiłam ponad 400zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry