• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

Witam sobotnie [emoji4] trzy dni wolnego przedemna, śniadanko i kawka na ogrodzie z mężusiem i dzisiaj kolejny tydzień zaczynamy [emoji4] żyć nie umierać [emoji16]Zobacz załącznik 867804
U mnie dziś już 9+5 [emoji16] wam też tak szybko ten czas zleciał? Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że już od miesiąca wiem o ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• Screenshot_20180616-110049.png
    Screenshot_20180616-110049.png
    44,5 KB · Wyświetleń: 82
U mnie dziś już 9+5 [emoji16] wam też tak szybko ten czas zleciał? Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że już od miesiąca wiem o ciąży.

U mnie tak samo [emoji173]
Screenshot_20180616-115948.jpg

Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]

Masz w porządku szefa :-) super, gratuluję

Witam dziewczyny w sobotni piękny poranek [emoji173] zmiana klimatu działa rewelacyjnie na moje przeziębienie ktore już powoli ustaje [emoji4] przesyłam troche mojego słońca [emoji478][emoji274]Zobacz załącznik 867790

Cudownie :-)

Witam się również [emoji7]już po kawie i kanapkach oglądam tv.milego weekendu[emoji3]Zobacz załącznik 867783

[emoji173]

Hej dziewczynki [emoji3] dzisiaj zaczynam kolejny tydzień [emoji7] już dzidziolek coraz większy a ja coraz bardziej spokojna. Miłego weekendu wszystkim życzę [emoji6] Zobacz załącznik 867782

Super :-)

Ja też myślę że trochę rzeczy dostanę trochę pokupuje.
Wozeczek,łóżeczko też nie chce milionów na to wydawac coś poszukam w rozsądnej cenie tymbardziej że musimy dokupić jakaś komodę na ubranka i w sumie to nie mam pojęcia co jeszcze,ale bliżej już się będę martwić i zaciągać porady u Was[emoji6]

Ja bym też problemu nie miała ale tylko jeśli trafi się dziewczynka [emoji23]

Ja dziś miałam wolne ,bo u mnie w pracy wyjazd integracyjny [emoji6] więc wybralam się z synem nad wodę ,mam taka oazę spokoju na szczęście 10 min od domu i można się popluskać [emoji4]Zobacz załącznik 867652

Jak ładnie :-)

Dziękuję, 3 dni ale zawsze cos [emoji4]

Udanego wypoczynku :-)

Hej [emoji4]
16.7 mm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Byłam dzisiaj u ginekologa i jest wszystko ok :) widziałam jak serduszko biło i jak maleństwo się poruszalo [emoji7] mam brać dalej duphaston ale nie muszę już cały czas leżeć, tylko się oszczędzać [emoji4] termin mam na 21.01. :) [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867588

Gratuluję, super wieści [emoji173]

Ja za wizytę z USG płacę 350zł dużo ale mój lekarz jest bardzo dobrym specjalistą i mu ufam. Podjął od razu odpowiednie leczenie i nie zamienię go na innego ;-)
Chodziłam prędzej prywatnie do innego i płaciłam 150zł za wizytę z USG ale obecnemu nawet do pięt nie dorasta - taki lekarz do przypadków bezproblemowych..

Załączniki

• Screenshot_20180616-115948.jpg
    Screenshot_20180616-115948.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 401
U mnie tak samo [emoji173]
Zobacz załącznik 867851

Masz w porządku szefa :-) super, gratuluję

Cudownie :-)

[emoji173]

Super :-)

Ja bym też problemu nie miała ale tylko jeśli trafi się dziewczynka [emoji23]

Jak ładnie :-)

Udanego wypoczynku :-)

Gratuluję, super wieści [emoji173]

Ja za wizytę z USG płacę 350zł dużo ale mój lekarz jest bardzo dobrym specjalistą i mu ufam. Podjął od razu odpowiednie leczenie i nie zamienię go na innego ;-)
Chodziłam prędzej prywatnie do innego i płaciłam 150zł za wizytę z USG ale obecnemu nawet do pięt nie dorasta - taki lekarz do przypadków bezproblemowych..
Gdyby mój lekarz tyle kasy wymagał też bym mu płaciła pieniądze nie są ważne w tym momencie ale ja mieszkam na wsi on przyjmuje obok w mieście ale to taka mieścina gdybym chciała do jakiegoś super specjalisty to dopiero Kielce albo i dalej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry