A czemu tak.daleko dojezdzasz do gina? Coś z dzidziolem nie tak?Ja dojeżdżam 80km do Szczecina
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czemu tak.daleko dojezdzasz do gina? Coś z dzidziolem nie tak?Ja dojeżdżam 80km do Szczecina
[emoji7]miłego wypoczynku[emoji3]rzeczywiście brzusio już mega widoczny[emoji6]Pozdrawiam z nad Śniardw [emoji7] zawsze mialam wiekszy brzuch, a teraz w 10tc wygladam jak min w 5msc [emoji2]Zobacz załącznik 867890
Dzieki [emoji4][emoji8] ogolnie staram się to ukrywac zeby uniknac pytan o miesiąc ciazy [emoji16] ale tu gdzie nikt mnie nie zna, co mi szkodzi [emoji4][emoji7]miłego wypoczynku[emoji3]rzeczywiście brzusio już mega widoczny[emoji6]
A czemu tak.daleko dojezdzasz do gina? Coś z dzidziolem nie tak?
Pięknie tam [emoji7] i brzusio też śliczny [emoji4] takim ciążowym to tylko się chwalić [emoji6]Pozdrawiam z nad Śniardw [emoji7] zawsze mialam wiekszy brzuch, a teraz w 10tc wygladam jak min w 5msc [emoji2]Zobacz załącznik 867890
Jak pięknie!@Kokoszka356 dziekuje [emoji8]
To jeszcze przedstawię Wam jeden piekny widok i juz nie zameczam moim urlopem [emoji16]
Dziewczyny, ja oprocz ciągnięcia od czasu do czasu w dole brzucha (i to tez przy gwałtownych ruchach) nie mam w ogole objawów. Nawet mdłości ustaly.Zobacz załącznik 868026
Wspolczuje. Mialam mdłości ok 5-7tc a teraz cisza. Az dziwnie. [emoji4]Jak pięknie!
Nic tylko cieszyć się że ciąża tak bez objawowo przebiega. Ja co wieczór walczę z mdłościami..