• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej dziewczyny jak to jest u was z pracą ? Gdzie pracujecie, ja w sklepie i przyznam czasami jest ciężko najgorzej jak muszę się dużo schylać i dźwigać skrzynki z piwem co prawda szefowa wie o ciąży i powiedziała mi że nie muszę tyle ich przenosić co zawsze ale jednak koleżanki krzywo patrzą że po mojej zmianie zawsze muszą sobie piwa podnosić

Cześć dziewczynki ;) jestem już po wizycie ;) dzidziol już ma 1,5cm szok ze tak szybko rośnie ostatnio miał 2,5 mm ;) termin porodu wg miesiączki mi wyznaczyli na 27 stycznia. Mam jakiegoś krwiaka miałyście tez tak ? Dostałam leki muszę jeszcze wykupić.
Też mam termin na 27 stycznia, ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi :D mój maluch we wtorek mial 11mm, jutro kolejna wizyta i jestem ciekawa ile urósł :D

Tak w ogóle, przez myśl przechodzi mi, że może powinnam powoli myśleć o zakupach. Co sądzicie o kupowaniu używanych rzeczy? Jak np olx, albo w szmateksach? Końcem czerwca jedziemy do moich rodziców i tam jest taki super szmateks, do ktorego zawsze chodzę i tak sobie pomyślałam, że może już by coś zacząć szperac? Będę wtedy mieć skończony 10 tydzień. Za wcześnie?

reklama
Hej dziewczyny jak to jest u was z pracą ? Gdzie pracujecie, ja w sklepie i przyznam czasami jest ciężko najgorzej jak muszę się dużo schylać i dźwigać skrzynki z piwem co prawda szefowa wie o ciąży i powiedziała mi że nie muszę tyle ich przenosić co zawsze ale jednak koleżanki krzywo patrzą że po mojej zmianie zawsze muszą sobie piwa podnosić
Ja w sklepie w CH. Ogolnie to jest spoko, tylko że po 12h i mega meczace jest siedzenie na tym krzesełeńku tyle czasu. Plecy wysiadają [emoji52] ale w pracy jeszcze nie wiedzą.
A koleżankami w pracy sie nie przejmuj, patrz na siebie i dziudziusia bo im bardziej sie staramy tym nas mniej doceniają niestety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry