olakaczmarek7
Fanka BB :)
W związku z tym, że staraliśmy się z mężem bardzo długo, a ja należę do osób niecierpliwych to pierwszy test zrobiłam w 24dc, ale wiadomo, że wyszedł negatywnyCześć dziewczyny
Po jakim czasie testowałyście?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W związku z tym, że staraliśmy się z mężem bardzo długo, a ja należę do osób niecierpliwych to pierwszy test zrobiłam w 24dc, ale wiadomo, że wyszedł negatywnyCześć dziewczyny
Ja tez nie bylam zbyt cierpliwa...zaczelam testowac w 25 dc, bardzo delikatna kreska pojawila sie w 28dc ale prawdziwy dodatni wynik dopiero pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki - wczoraj(cykle 29dni)Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj o 15 odbieram drugą bete. Pierwsza dwa dni temy wyniosla 490. Nie mogę się doczekać!Ja tez nie bylam zbyt cierpliwa...zaczelam testowac w 25 dc, bardzo delikatna kreska pojawila sie w 28dc ale prawdziwy dodatni wynik dopiero pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki - wczoraj(cykle 29dni)a dzis beta 93
![]()
Trzymam kciuki za piękny przyrostJa dzisiaj o 15 odbieram drugą bete. Pierwsza dwa dni temy wyniosla 490. Nie mogę się doczekać!oby pięknie urosła.
Ja dzisiaj o 15 odbieram drugą bete. Pierwsza dwa dni temy wyniosla 490. Nie mogę się doczekać!oby pięknie urosła.
Może bliźniaki będąOdebrałam wynik bety. Z 490 na 1007 (105%) po 48h. Nie za szybko rośnie?
Ojej weź mnie nie strasz. Szwagierka jest w 8tc i dowiedziała się o ciąży mnogiejMoże bliźniaki będą![]()
Dowiesz się na usgOjej weź mnie nie strasz. Szwagierka jest w 8tc i dowiedziała się o ciąży mnogiejbyłoby wesoło...