Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to widzę dzisiaj będziemy miała co oglądać - mówię o maleństwachTrzymam kciuki!
Ja też dzisiaj...
Powiem szczerze, ze przed poprzednią wizyta nie mialam az tak. Nie wiem czym jest to spowodowane, moze im dalej tym bardziej bede sie denerwować. Na pewno nie pomaga fakt ze ustaly mi prawie wszystkie objawy, tylko piersi troche bolą.Ja też mam jutro stresik jest ale widzę, że wszystkie tak mamy [emoji846]
Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.Witam. Dzisiaj pierwszy raz mialam koszmar zwiazany z ciąża [emoji20] na pewno spowodowany obawą przed jutrzejsza wizyta... Musze czyms zajac mysli. Dziewczyny zagadujcie mnie tu samymi dobrymi informacjami o Waszych malenstwach bo dzisiaj chyba jest kilka wizyt [emoji4] powodzenia dla kazdej z Was [emoji8]
Milego dnia [emoji8]
Trzymam kciuki dziewczynyja usg prenatalne mam dopiero 11.07
Ja wiem, ze moze nie jestem najlepsza osoba zeby to mowic, ale... Mysl pozytywnie [emoji4] bede trzymac kciuki, musi byc dobrze! [emoji110][emoji8]Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.
Też mam dzisiaj wizytę, o 14:20. Mam złe przeczucia...