• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja wiem, ze moze nie jestem najlepsza osoba zeby to mowic, ale... Mysl pozytywnie [emoji4] bede trzymac kciuki, musi byc dobrze! [emoji110][emoji8]
Inka91 każdy chyba ma złe przeczucia ale myślę że nasza wyobraźnia działa na pełnych obrotach[emoji16]mnie już mdli ale nie wiem czy to stres czy z ciąży. Jak myślicie dziś mam 11+4 jakie USG mi zrobi?przez pochwę czy już na brzuchu?

Sporo dziś wizyt - za wszystkie trzymam kciuki.
U mnie jak na razie częstsze są wizyty u diabetologa niż u ginekologa [emoji23] jutro właśnie jadę do diab i po cichu liczę, że może udało się mojej Pani dr załatwić dla mnie sprzęt dzięki któremu czas ciąży będzie nieco łatwiejszy. Na razie jestem wykończona ciągłymi pomiarami cukru i tymi wahaniami 50-200 chociaż w sumie wiedziałam co mnie czeka więc nie powinnam narzekać.

Cześć Dziewczyny :) śledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę :) Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?
Witamy [emoji4] moj ze mną [emoji4] ostatnio nie mogl no był w szpitalu i strasznie ubolewa", ale za tydzien idziemy razem [emoji4]

Cześć Dziewczyny :) śledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę :) Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?
Mój zawsze jest. Chyba, że akurat pracuje.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty[emoji110] będzie dobrze dziewczyny! [emoji106]

Mój mężczyzna jeszcze nie był ze mną na USG, chcemy iść razem na połówkowe prywatne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry