Zuzanka1402
Fanka BB :)
Trzymam kciuki. ;*Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.
Też mam dzisiaj wizytę, o 14:20. Mam złe przeczucia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki. ;*Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.
Też mam dzisiaj wizytę, o 14:20. Mam złe przeczucia...
Inka91 każdy chyba ma złe przeczucia ale myślę że nasza wyobraźnia działa na pełnych obrotach[emoji16]mnie już mdli ale nie wiem czy to stres czy z ciąży. Jak myślicie dziś mam 11+4 jakie USG mi zrobi?przez pochwę czy już na brzuchu?Ja wiem, ze moze nie jestem najlepsza osoba zeby to mowic, ale... Mysl pozytywnie [emoji4] bede trzymac kciuki, musi byc dobrze! [emoji110][emoji8]
Inka91 każdy chyba ma złe przeczucia ale myślę że nasza wyobraźnia działa na pełnych obrotach[emoji16]mnie już mdli ale nie wiem czy to stres czy z ciąży. Jak myślicie dziś mam 11+4 jakie USG mi zrobi?przez pochwę czy już na brzuchu?
Witamy [emoji4] moj ze mną [emoji4] ostatnio nie mogl no był w szpitalu i strasznie ubolewa", ale za tydzien idziemy razem [emoji4]Cześć Dziewczynyśledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę
Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?
Mój zawsze jest. Chyba, że akurat pracuje.Cześć Dziewczynyśledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę
Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?