Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry mąż[emoji3]moj ma dziś urodziny ale ma też 2 zmiane[emoji53]Najadłam się tą rybą a tu mój kochany mąż z kurczakiem i frytkami czekał w piekarniku[emoji33]
Ojjj to wieczorem poświętujecie hiii[emoji16]Dobry mąż[emoji3]moj ma dziś urodziny ale ma też 2 zmiane[emoji53]
Gratulacje[emoji3]to który to tydzień?
Taka sama sytuacja jak u mnie. Od owulacji już 4 tygodnie minęło to tak liczę z 6 tydzieńCiężko powiedzieć. Pewnie na następnej wizycie się coś wyjaśni.
Nie wiem jak wy ale ja jakoś stronie od seksu[emoji16]Ojjj to wieczorem poświętujecie hiii[emoji16]
Gratulacje [emoji3]Cześćwczoraj odkryłam, że dostałam spóźniony prezent urodzinowy. Nieplanowany, niespodziewany, ale po pierwszym szoku - szczęśliwy.
To moja trzecia ciąża, termin mam na połowę stycznia
![]()
Superr gratuluję[emoji16]Cześćwczoraj odkryłam, że dostałam spóźniony prezent urodzinowy. Nieplanowany, niespodziewany, ale po pierwszym szoku - szczęśliwy.
To moja trzecia ciąża, termin mam na połowę stycznia
![]()
U mnie też podobnie 01.04 @ a owulacja 17.04 wyznaczony termin na 07.01Taka sama sytuacja jak u mnie. Od owulacji już 4 tygodnie minęło to tak liczę z 6 tydzień