MojrAnka
Fanka BB :)
Dzieci nigdy za dużo[emoji6]czyli imię już wybrane Bozenka.?[emoji3]powiem wam że od początku mam przeczucie że dziewczynka nie wiem czemu.[emoji3]
Nieeee, jak tak specjalnie napisałam Bożenka, mogłam napisać Grażynki [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieci nigdy za dużo[emoji6]czyli imię już wybrane Bozenka.?[emoji3]powiem wam że od początku mam przeczucie że dziewczynka nie wiem czemu.[emoji3]
U mnie dzis 9tc+3dPiekny! Przypomnij ktory masz tydzien ?
Gratki [emoji7]
U nas podobnie. W pierwszej ciąży mąż twierdził " pierwsze i ostatnie", potem stwierdziliśmy że rodzeństwo.by się przydało. No A teraz to już tak na zasadzie ostatniej szansy nam się zachciało " teraz albo nigdy". W końcu wolny pokój w domu zostanie zagospodarowany [emoji23]Ja chciałam jedno. Potem pomyśleliśmy o drugim, bo większy dom za miastem, bo rodzeństwo itp. A potem zapaliła się lampka, że może tak jeszcze ten jeden ostatni raz [emoji2]i tak będę mamą trzeciej Bożenki [emoji1][emoji1][emoji1]
Wiesz że u mnie to samo[emoji23]chyba zacznę brać anty[emoji3]Ja Wam powiem, ze ja sie teoche boje ze nam sie otworzyla produkcja [emoji23] po 5 latach bez zabezpieczenia plus ciaza to jak bedziemy mieli sie kochac to bedzie dziwna sprawa. Tabletek nie chce. Maz gumek tez nie. Beda jaja cos czuje [emoji14]
Albo Januszek[emoji23]dziewczyny już w poczekalni 2 babeczki przede mnaNieeee, jak tak specjalnie napisałam Bożenka, mogłam napisać Grażynki [emoji16]
[emoji110][emoji110][emoji110]Albo Januszek[emoji23]dziewczyny już w poczekalni 2 babeczki przede mna
Super Monia[emoji7]takich informacji mi potrzeba[emoji3]myślę że nie macie mi za złe że piszę w osobnych postach ale po prostu nie umiem[emoji3]I u mnie wszystko ok, krwiak się wchłania!to mój bejbik 3,7 cm
![]()