paulenka91
Fanka BB :)
Ja liczę od owulacji bo miałam tak 16gdzies a miesiączka 13marca[emoji3]U mnie też podobnie 01.04 @ a owulacja 17.04 wyznaczony termin na 07.01
Jak sprawdzam na kalkulatorze wycjodzi 6 tygodni i 2 dni[emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja liczę od owulacji bo miałam tak 16gdzies a miesiączka 13marca[emoji3]U mnie też podobnie 01.04 @ a owulacja 17.04 wyznaczony termin na 07.01
To chyba długie cykle masz bo ja 29Ja liczę od owulacji bo miałam tak 16gdzies a miesiączka 13marca[emoji3]
Znam ten ból i teraz patrzę co jem[emoji3]a nigdy tak nie mialamKurczę zjadłam dzisiaj taką mieszankę wszystkiego co mozliwe na koniec świeże truskaeki ze śmietaną i cukrem no i mam ... siedzę na toalecie i kręci mnie w brzuchu biegunja i na wymioty coś strasznego - stara a rska głupiutka [emoji33][emoji16][emoji22]
Cześć o to tak jak ja [emoji16]i też trzeciego oczekuje..Cześćwczoraj odkryłam, że dostałam spóźniony prezent urodzinowy. Nieplanowany, niespodziewany, ale po pierwszym szoku - szczęśliwy.
To moja trzecia ciąża, termin mam na połowę stycznia
![]()
U.mnnie ostatnia @ 5.04.. a pierwsze USG mam 23 maja..ech trzeba poczekać.U mnie też podobnie 01.04 @ a owulacja 17.04 wyznaczony termin na 07.01
To ja mam jeszcze bardziej odchowana [emoji6] 16 i 11 lat , nie ma to jak powrót do pieluch [emoji6]Eulalia, u mnie też jakaś taka szalona dieta funkcjonuje ostatnio. Wierzę, że za parę tygodni się uspokoi
Alla, fajnie, raźniej w grupiemoja dwójka już trochę odchowana (5 lat i 6,5 roku), moja mama miała trójkę niemal rok po roku.