• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Halo halo styczen 2019

Mój mąż już wybrał imiona jak tylko o ciąży się dowiedzieliśmy [emoji23] Kuba albo Ola. Więc teoretycznie będzie Ola [emoji6] ale ja chce jeszcze przestudiowac księgę imion [emoji3]
Szybko :D imiona piękne, klasyczne :) ale na Twoim miejscu chyba nie odmowilabym sobie przyjemności studiowania ksiegi imion :D ja chciałam mojego przekonać do rozmowy, to powiedział, że póki nie znamy płci, to jest Kleofas i kropka. No cóż :D

U mnie mąż wybierał imię dla chłopca. Więc jeśli chłopiec zostanie będzie Mateusz :-)
Tak ma na imię mój ślubny, zatem ja jestem na tak :D

reklama
Dziewczyny którego terminu się trzymać jak szłam do lekarza to był 11+4 według ostatniego USG liczyłam a na USG z poniedziałku 12+2 i już nie wiem czyli termin by znów mi się przesunął z 10stycznia na niżej czy jak to?a mi tylko i wyłącznie z USG może liczyć nie z ostatniej miesiaczki.(pozna owulacja)

Mi lekarz powiedział że taka różnica paru dni nie ma znaczenia, zresztą i tak nie przewidzisz dokładnie kiedy się urodzi. Ale to usg genetyczne jest najdokładniejsze jeśli chodzi o wiek ciąży, potem już każde dziecko rośnie w innym tempie.

Mi lekarz powiedział że taka różnica paru dni nie ma znaczenia, zresztą i tak nie przewidzisz dokładnie kiedy się urodzi. Ale to usg genetyczne jest najdokładniejsze jeśli chodzi o wiek ciąży, potem już każde dziecko rośnie w innym tempie.
To ja już nie wiem kiedy urodzę ale myślę że mogę się załapać jeszcze na ten rok[emoji16]

A powiem wam że nie wiem czemu ale mam przeczucie w 99procentach że dziewczyna [emoji16]kiedy któraś dodawała coś takiego zdjęcie że jak po prawej dziewczynka a lewej chłopczyk?

Ja w pierwszej miałam przeczucie że chłopak i się sprawdziło:) A teraz jakoś nie potrafię sobie wyobrazić że mogłabym urodzić dziewczynkę[emoji6] I na usg był chyba po prawej, więc pewnie będzie drugi, tak czuję:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry